Cyber deals

Wereldwijde levering

Afdelingen

De deal van vandaag

Beperkt aanbod

Recensies

Computers en tablets

Speciaal aanbod
Bestel binnen minuten en je ontvangt je nieuwe iPad binnen de 2 à 3 dagen.

iPad 10,2" 2019

door Apple

30+ recensies van klanten


VP:

€429.00

Prijs:

€1 & GRATIS levering

Je bespaart:

€428.00

op voorraad.

Waar moeten we je nieuwe iPad afleveren?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

Leer op een leuke manier.

Laat je nieuwsgierigheid los met de iPad. De App Store is de beste plaats om apps te ontdekken die je geometrie beter laten begrijpen, een nieuwe taal laten leren of je laten oefenen met het componeren van je eigen muziek. Je kan zelfs augmented reality gebruiken om iets spannends te leren. Kijk bijvoorbeeld met een extra dimensie naar de geschiedenis van de ruimtevaart in je woonkamer. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Apple iPad 10,2" ontvangen.

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als PLUS-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een Apple iPad 10,2" ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een PLUS-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je PLUS-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.