Schrijf je in bij CuriousMorty.be gedurende 3 dagen voor slechts 1,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Haal de nieuwe

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

Werk serieuze taken af!

Met iPad is werken geen lastige klus meer. Je kan gemakkelijk een document bijwerken, terwijl je iets uitzoekt op het internet en een FaceTimeconversatie houdt met een collega. Beheer al je documenten op één handige plek met de Files-app. En wanneer je een essay wil schrijven of een presentatie wil maken, dan kan je simpelweg het toetsenbord op het scherm gebruiken of plug een Smart Keyboard in.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

Teken iets lijntastisch.

Met iPad kan je je creativiteit op verschillende manieren loslaten. Of je nu een aquarel schildert, een logo ontwerpt of gewoon wat zit te schetsen, de Apple Pencil is de perfecte tool om je visie tot leven te brengen. Het is ontworpen om intuïtief aan te voelen en om je te laten tekenen met pixel-perfecte precisie.

Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Apple iPad 10,2" ontvangen.

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als PLUS-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een Apple iPad 10,2" ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een PLUS-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je PLUS-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.