Haal de nieuwe

Apple iPhone 11

Speciaal aanbod

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

Net de juiste hoeveelheid van alles.

Een nieuw systeem met twee camera's legt meer vast van wat je ziet en waar je van houdt. Met de snelste chip ooit in een smartphone en een batterij die de hele dag meegaat kan je meer doen met minder opladen. De video's zijn van de hoogste kwaliteit in een smartphone, zodat je herinneringen er beter dan ooit uitzien. Volledig nieuw systeem met dubbele camera. Maak je foto's van breed tot ultrabreed. Een herontworpen interface maakt gebruik van de nieuwe Ultra Wide camera, om je te laten zien wat er buiten het kader gebeurt – en het laat je het vastleggen. Maak en bewerk video's net zo gemakkelijk als foto's. Het is 's werelds populairste camera, nu met een geheel nieuw perspectief.

Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Apple iPhone 11 ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

Hoogtepunten:

Ontworpen door Apple

Automatisch aan, automatisch verbonden

Nieuwe Ultra Wide-camera

Voorstelling van de nachtmodus

Perfect portret

Slimme HDR

Verkrijg deze hier

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een Apple iPhone 11 ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een VIP-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je VIP-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.