Schrijf je in bij CuriousMorty.be gedurende 3 dagen voor slechts 1,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

LICHTGEVENDE OPTISCHE VEZELSCHOENEN

Gratis verzending wereldwijd

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

LICHTGEVENDE OPTISCHE VEZELSCHOENEN – Gratis verzending

Deze schoenen hebben 11 verschillende standen, te bedienen met een klik op de knop. Trek Wsnd Pro™ optische vezelschoenen aan en je wordt de ster van elk feest! Licht HELDER op van zodra je ze aanzet, waardoor je meteen het middelpunt van het feest wordt! Temperatuurbestendig, perfect voor shuffelen Opmerking: elke 50ste deelnemer zal een Wsnd Pro ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

11 verschillende standen – Maak indruk op je vrienden

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als PLUS-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 50 ste deelnemer zal een Wsnd Pro ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een PLUS-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je PLUS-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.