Momenteel bekijken 13 mensen dit aanbod!

Ga verder

Schrijf je in bij CuriousMorty.be gedurende 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Haal de nieuwe

Waar moeten we je Samsung QLED tv afleveren?

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

De perfecte realiteit van de QLED 8k.

Zie het geheel en niet enkel de pixels met vier keer de resolutie van 4K. Kom dichterbij met verbeterde kleuren, textuur en huidtinten, waarmee elke plek voor het scherm de beste is. Met behulp van 'machine learning' kan de technologie de afbeeldingsgegevens die het ontvangt snel vergelijken met miljoenen afbeeldingsformules die zijn opgeslagen in de altijd bijgewerkte databank. Vervolgens worden de beeldstructuur, randdefinitie en het detailniveau opnieuw ingesteld met een veel hogere resolutie tot 8K.*Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Samsung 65" 8k QLED TV ontvangen.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als PLUS-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een Samsung 65" 8k QLED TV ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een PLUS-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je PLUS-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.