Schrijf je vandaag in en win

iPhone 14 Pro

Toegangsprijs : €1,00

win een iPhone 14 Pro

Maak uw account aan

Je bent één stap verwijderd van de beste producten die Apple te bieden heeft

Maak uw account aan

Je bent één stap verwijderd van de beste producten die Apple te bieden heeft

Dit aanbod vervalt binnen:

Inschrijven is mogelijk tot 21 december 2024.

Wat zit er in de doos

iPhone 14 Pro

USB-C naar Lightning Kabel

Maak kennis met de gloednieuwe iPhone 14 Pro, het ultieme toestel voor wie op zoek is naar het beste in smartphone-technologie. In de slanke doos vind je een USB-C naar Lightning-kabel en de telefoon zelf, klaar om je mobiele ervaring te verrijken. Met een groot OLED-scherm en een hoge vernieuwingsfrequentie, meerdere camera's en een krachtige processor zit de iPhone 14 Pro boordevol indrukwekkende functies.

Maak kennis met het nieuwe gezicht van iPhone

De iPhone 14 Pro is het ultieme toestel voor wie niets anders dan het beste eist. Met zijn slanke en verbluffende ontwerp zal deze telefoon overal de aandacht trekken. De nieuwe A18-chip is bliksemsnel en zorgt voor soepele prestaties, zelfs wanneer je meerdere apps tegelijk draait. Het prachtige OLED Super Retina XDR-scherm brengt uw beelden tot leven met levendige en diep zwarte kleuren, waardoor alles van het streamen van films tot het browsen op sociale media een meeslepende belevenis wordt.

Geen enkele telefoon is zoals iPhone

A15 Bionisch, met een 5-core GPU, drijft alle nieuwste functies aan en zorgt ervoor dat grafisch intense games en AR-apps ultra vloeiend aanvoelen. Een vernieuwd intern ontwerp levert betere thermische efficiëntie, zodat je langer in de actie kunt blijven.