Schrijf je in bij CuriousMorty.be gedurende 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Speciaal aanbod

De nieuwe iPhone Xr

* Voorbestelling *

Waarheen verzenden we jouw iPhone?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

iPhone Xr - Verwelkom de toekomst

Het is altijd onze visie geweest om een iPhone te creëren die volledig scherm is. Eentje dat zo opslorpend is dat het toestel zelf lijkt te verdwijnen in de ervaring. En zodanig intelligent dat het reageert op een tik, je stem en zelfs je blik. Met iPhone XR is deze visie nu realiteit. Verwelkom de toekomst.

Verkrijg deze hier

Laatste kans!

dagen

uren

minuten

seconden

Verkrijg deze hier

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA

Ga verder

Specificaties

- Super retina display
- Briljante camera
- Uitgerust met Siri
- 64GB+ geheugen
- Super snelle CPU
- Superieure audiokwaliteit
- iCloud-ondersteuning
Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als PLUS-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een iPhone XR ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een PLUS-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je PLUS-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.