Schrijf je in bij CuriousMorty.be gedurende 3 dagen voor slechts 1,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Speciaal aanbod

iPad Pro

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ontdek nu de nieuwe iPad Pro.

Het nieuwe Liquid Retina scherm reikt van rand tot rand. Levensechte kleuren en ProMotion-technologie zorgen ervoor dat alles er prachtig uitziet en dat je toestel merkbaar snel reageert. Bovendien komt Face ID ook naar de iPad. Het is ontworpen om veilige ontgrendeling te garanderen en het werkt naadloos, ongeacht of je het apparaat staand of liggend vasthoudt.

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA


Verkrijg deze hier

Je nieuwe laptop – overal

Super snelle A12X bionic processor

2x snellere graphics

Inclusief de nieuwe Apple Pencil

Twee fantastische camera's, uitgerust met Smart HDR

* Merk op dat elke 100ste deelnemer een iPad Pro ontvangt

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als PLUS-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een iPad Pro 11" ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een PLUS-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je PLUS-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.