Schrijf je in bij CuriousMorty.be gedurende 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Haal de nieuwe

Naar waar verzenden we uw Soundboks 2?

Gelieve uw informatie in te vullen:

SOUNDBOKS 2

Vroeger droomden we van een luidspreker met als missie het samenbrengen van mensen, goede tijden te beleven en ons allemaal in het moment te laten leven voor zolang we wilden – overal waar we wilden. Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Soundboks 2 ontvangen.

Verkrijg deze hier

GEEF ECHTE FEESTJES. OVERAL.

Geautoriseerde bezorgservice


Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een Soundboks 2 ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een VIP-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je VIP-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.