Het best verkochte parfum van 2020

Jo Malone

London

Jo Malone Londen

Jo Malone Londen is een eerbetoon aan Engelse stijl, elegantie en het perfecte cadeau. Elke geur is elegant en eenvoudig en kan worden gecombineerd met andere geuren. Probeer het Scent Pairing ™ -concept van Jo Malone Londen, waar u geuren met elkaar combineert, waardoor u de mogelijkheid krijgt om uw eigen individuele geur uit te drukken. Met parfums gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit, en altijd met een vleugje van het onverwachte, is Jo Malone Londen een leider in het creëren van parfums. Alle Jo Malone Londen producten zijn verpakt in de mooiste verpakking, en daardoor een voor de hand liggend cadeau-idee voor jezelf of voor iemand om wie je geeft extra.

Luxueus en verleidelijk

Het parfum van Jo Malone ruikt sensueel naar sappige, rode appels en een weelderig boeket van pioenrozen, rozen en tempeljasmijn. Ondertonen van suède, amber en exotische patchouli omlijsten de geur met een heerlijke zachtheid.

Pak een wereld van geuren uit

Jo Malone maakt er een hele bijzondere ervaring van om thuis je favoriete geur uit te pakken. Je Jo Malone-geur wordt geleverd in een elegante doos, versierd met het karakteristieke ontwerp van het parfumhuis. Een eenvoudig zwart lint is als een strik om de doos gebonden, dus de geur is klaar om cadeau te doen - aan jezelf of iemand die je wilt plezieren.

Mix geuren van Jo Malone

Duik in het geuren universum van Jo Malone en ontdek een groot aantal geur combinaties door de individuele geuren kruisgewijs met elkaar te mengen. Geef bijvoorbeeld je favoriete geur van Jo Malone een nieuwe en unieke twist van 'jou' door deze in laagjes aan te brengen samen met een andere Jo Malone geur naar keuze.