Haal de nieuwe
iPhone 12 mini

€809,00 €1,59

Snelle, gratis en contactloze levering
Gratis en gemakkelijk retourneren
Heeft u vragen over dit product?
Chat met een Specialist 07 848 36 82

64 GB

256 GB

512 GB

Koop het gloednieuwe: iPhone 12 mini

Capaciteit:

iPhone haalt het beste uit 5G

De kleinste, dunste en lichtste 5G-telefoon ter wereld. 5G op iPhone is supersnel. U kunt dus direct films downloaden. Stream video's van hogere kwaliteit. Of FaceTime in HD via mobiel. Met veel minder vertraging. En het is mogelijk op meer plekken, iPhone 12 heeft de breedste 5G-dekking ter wereld.

Minder ecologische voetafdruk

iPhone 12 werkt met bestaande stroomadapters, EarPods met Lightning-connector en USB-A naar Lightning-kabels. Omdat er miljarden in de wereld zijn, blijven nieuwe vaak ongebruikt. Dus we halen ze uit de doos - voor de hele iPhone-familie. Dit vermindert de CO2-uitstoot en vermijdt de mijnbouw en het gebruik van kostbare materialen. Het verkleint ook het pakket, waardoor er meer dozen per zending mogelijk zijn.

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 50 ste deelnemer zal een iPhone 12 mini ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een VIP-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je VIP-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.