Schrijf je in bij CuriousMorty.be gedurende 3 dagen voor slechts 1,25 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Product beschrijving

Wij wilden chocolade nomineren als het ultieme geschenk waar iedereen blij mee zal zijn. Maar dan hebben we het niet over traditionele chocolade dozen of pittige chocolade stukjes uit de supermarkt, maar over iets veel groters, veel coolers en eigenlijk best uniek. Natuurlijk hebben wij het over een geweldige, heerlijke Toblerone, en alsof dat nog niet genoeg is, komt de droom van de chocoladeliefhebber hier: een unieke genaamde chocolade. Dan is het ineens mogelijk om Toblerone met je eigen naam erop te krijgen. Of wat dat betreft met de naam van de beste vriend, vriend of iemand anders. En je hoeft je niet alleen te beperken tot de naam: geef bijvoorbeeld een persoonlijke Toblerone met de tekst "Moeder", "Vrolijk Kerstfeest" of de bijnaam van de vriendin. Dat gezegd hebbende, een chocolade geschenk is perfect ongeacht wat er gevierd wordt en hier bepaal jij, hoe jij je unieke editie maakt. De tekst is gedrukt op een sleeve waarin de chocolade is gewikkeld.

Feiten over gepersonaliseerde Toblerone

 • Geef een unieke Toblerone met een naam of een begroeting erop.
 • Perfect cadeau voor verjaardagen, kerst en andere speciale gelegenheden - een gepersonaliseerde chocolade is ALTIJD een geweldig en leuk geschenk.
 • Personaliseer de chocolade:
 • Schrijf een naam of begroeting die is afgedrukt op een hoes die de chocolade omringt
 • Max. 25 tekens
 • Speciale tekens worden geaccepteerd:!, &,., ', +, -, ,, #, @, ♥ À, Á,, Ã, Ä, Å, Æ, Ç, È, É, Ê, Ë, Í, Ï , Ñ, Ò, Ó, Ô, Ö, Ø, ù, ú, ú, ü, ý, ö, ÿ
 • Om technische redenen is het niet mogelijk om Cyrillische of Arabische tekens af te drukken
 • Klassieke Toblerone: melkchocolade met honing en amandel nougat
 • Netto gewicht: 360 gram
 • Afmetingen: 30.5 x 5.2 x 5.2 cm
 • Bevat amandel, melk, eieren en soja. Bekijk hier de volledige ingrediëntenlijst
 • Droog en koel bewaren, niet boven normale kamertemperatuur
 • De chocolade is bij aankoop minimaal 3 maanden houdbaar, tenzij anders vermeld
 • Opmerking: open aankopen zijn niet van toepassing op gepersonaliseerde producten en voedingsmiddelen. Daarom kan dit artikel niet worden geretourneerd
 • OPMERKING: Uw tekst wordt gedrukt op de hoes die de chocolade omringt, niet op de chocolade zelf.
 • Artikel ID: 17272

Gepersonaliseerde Toblerone

Het is altijd fijn om chocolade te hebben, maar chocolade krijgen met een eigen naam maakt het nog beter. Met onze gepersonaliseerde Toblerone kies je wat de klassieke chocolade verpakking zou moeten zeggen. Een unieke chocolade die perfect is als geschenk voor iedereen.

4,9 10 Recensies

1,25 EUR

Jouw tekst:

Klanten Galerij #toblerone

Leuk en heerlijk

Geschreven door Joan, 13/05-2020

Echt heerlijke chocolade, mijn moeder was er super blij mee. :)

Perfect

Geschreven door Oliver, 06/05-2020

Goede aankoop, goede prijs, snelle levering - een perfect cadeau.

Leuk cadeau

Geschreven door Lucas, 01/05-2020

Mijn vriendin vond het leuk met haar eigen naam gedrukt op de verpakking. :D

Uitstekend

Gebaseerd op 3429 recensies
21 uur geleden

Een snelle levering en alles in het pakket...

Een snelle levering en alles in het pakket was goed verpakt

2 dagen geleden

Besteld op de 15e kreeg het de 16e

Besteld op de 15e kreeg het de 16e. Ik bestelde drie Toblerones, twee als geschenken en één voor mezelf ...

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als PLUS-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 50 ste deelnemer zal een Personalized Toblerone ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een PLUS-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je PLUS-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.