Schrijf je in bij CuriousMorty.be gedurende 3 dagen voor slechts 4,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Samsung Galaxy S20

Ontvang je telefoon vandaag

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

108MP zorgt ervoor dat je kan inzoomen. Meer. En meer.

Ver voorbij de 12 megapixels categorie, geeft de Galaxy S20 Ultra jou miljoenen pixels meer in elke foto. Voor de allereerste keer ooit zal je de mogelijkheid hebben om in te zoomen op details die je nooit eerder gezien hebt.

Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een Samsung Galaxy S20 Ultra (5G) ontvangen.

Klare Nacht

We hebben de sensorgrootte bijna verdrievoudigd zodat je meer van de nacht kunt vastleggen

Bij weinig licht legt het professionele camerasysteem verschillende foto's tegelijktijd vast, om deze dan samen te voegen tot één indrukwekkend beeld met minder waas en ruis.3 Met grotere beeldsensoren en AI kan je overschakelen naar Nachtmodus om in donkere omgevingen optimaal te fotograferen.

Verkrijg deze hier

Genoeg oplsagruimte voor 500 films

De Samsung Galaxy S20 neemt videos op in 4K aan 60 beelden per seconde met beide lenzen, en de ultra-breedhoek cameralens kan tot viermaal meer beeld vastleggen voor betere actiebeelden

Ervaar het plezier

We stellen je CuriousMorty.be voor, je nummer één casual gaming-universum. Ontsnap naar een wereld vol spannende games, leuke en kleurrijke evenementen en heel veel prijzen, die dagelijks en rechtstreeks naar je adres worden verzonden.

Ontdek de rijkdom

Als PLUS-lid van CuriousMorty.be ontdek je eindeloze directe wins, geweldige prijzen en nog veel meer. Lidmaatschap wordt automatisch vernieuwd aan de volle prijs van (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap wordt geannuleerd voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via je profiel. *Opmerking: elke 100 ste deelnemer zal een Samsung Galaxy S20 Ultra (5G) ontvangen.

Begin vandaag je avontuur

Als lid van CuriousMorty.be kan je je aanmelden en meteen beginnen spelen. Al wie deelneemt aan de introductieaanbieding ontvangt een PLUS-lidmaatschap van CuriousMorty.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Je PLUS-lidmaatschap is actief van zodra je betaling is bevestigd.